Leonardo

Ja, jag har länge gillat en hel del av Leonardos produkter, dock mycket sällan man ser det i Sverige- tråkigt! Har man en gång sett något man vill ha och det ständigt finns kvar spökandes i huvudet, ja då måste man väl se till och leta rätt på det! Nu verkar lyckan ha kommit till mig, det gäller bara att hoppas det blir bra! För jag har hittat en sida i StorBrittanien som levererar till Sverige, YES!


Helt klart så ska man inte ge sig hur svårt det än verkar ibland, bra att man är envis!











Frågan är väl hur många jag ska ha? Vågar man chansa på ett i hopp om att det ska vara helt länge? Eller ska man ta två på en gång och hoppas på storfrämmande? Ja det är frågan det:)



Det med hjärtan är helt klart favoriten, kan man ha till mycket, riktigt trevligt serveringsfat, fruktfat, tårtfat, kakfat, uppläggningsfat, ostfat, ja bara fantasin sätter gränserna :)


Lyckan hittade jag på www.onthetable.co.uk








Guzzini

Ja, italienska Guzzini finns nu på Cervera (utvalda butiker)! -Italienarna är bra på det här dem med!- Design alltså!


Jag har många måste-ha-saker just nu, men en sak som blir min är denna (ursäkta uttrycket) - vrålsnygga tvättkorg!


 

Fratelli Guzzini since 1912 (med andra ord bra saker, ett stort svenskt varumärke introducerades då också, som står mig varmt om hjärtat!) Guzzini är som sagt ett italtienskt varumärke, som arbetar först och främst med plast, som är så gott som deras koncept skulle jag vilja påstå- de gör designprodukter i plast- snygg plast dessutom, och funktionell så klart!

 

Så vill du/ni inskaffa sig en lika snygg tvättkorg som jag, så hittar ni den på Cervera i Gävle, dessa finns även i fler färger och ligger på dryga 1000-lappen, -men det är det värt, helt klart! Bara fröjden för ögat att se den, gör den värd vart enda öre! :)

 

Den går så klart att använda till mer än tvättkorg, förvaringsmöbel för till exempel extra kuddar/filtar, barnens leksaker med mera- den rymmer hela 63 liter, 65 cm hög och på bredaste stället är den 45 cm i diameter.

 

 

Nu ska vi tvätta med stil ;)

 

 

 



RSS 2.0