Muffinsformar! : )

Muffins- Cupcakes  :)

Ja det är kanske typ hel inne just nu!


Och vad passar då inte bättre än dessa söta, fina, snygga och läckra muffinsformar! Jag vill typ bara ha alla på en gång! :D


 





Sedan så finns det alternativ till hederliga pappersformar, praktiskt då de är återanvändningsbara, se dessa i silikon för exempel:

 

Och för dig som är lite lat eller bekväm utav dig finns varianter som "plåtar" där du har flera muffinshål direkt, praktiskt med dessa är att de är smidiga att ta ut ifrån ugnen också:)

 

 

 

Och för dig som använder vanliga muffinsformar så vet både du och jag av erfarenhet att de ibland inte vill hålla  formen riktigt, så istället för att slösa på 2 formar- ja i alla fall om de ser ut som ovan pappersexempel så känns det kanske lite väl lyxigt, så då är dessa muffinsplåtar ett bra alternativ (finns i flera storlekar)

 

 

 




De trevliga muffinsformarna kommer ifrån Wilton och säljs bland annat på www.lyckasmedmat.se där hittar ni också fina ifrån Kalasform. Formarna ligger på mellan ca 30 och 60 kronor (förpackningar ligger på allt mellan 20 och 100 st)


Wiltons silikonformar ligger på 155 kr (för 12 st), tänk på att de är som sagt återanvändningsbara!


Den andra silikonvarianten med sex hjärtan så att säga kommer ifrån www.bagarenochkocken.se och där skildrar sig priset beroende på hur många du beställer, mellan 49 -69 kronor


Och plåten med muffinshålen ligger på ca 200 kr och finns i flera storlekar, den hittar ni i flera webbutiker samt butiker med större baksortiment.




Och sedan när du väl köpt på dig en massa formar och det är dags att ordna dina egna små fina muffins och cupcakes, ja då måste du så klart också inskaffa dig en massa roligt dekorationsmaterial iform utav: sockerpasta, annorlunda strössel och andra garnityrer ;) De kan se ut hur som helst, men när de är klara kan du placera dem i ett sådant här muffinsställ ifrån Wilton, kostar ca 200 kr och finns i flera storlekar. Det ser lite trevligt ut :)






Lycka till nu i baket ! :D






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0