New Colours !

Stelton kommer nu med nya pastellfärger i sin så kallade classic serie- känns dock lite som året efter (Georg Jensen var där redan 2010!), men bättre sent än aldrig, jag menar Stelton har valt pastellrosa framför ljuslila på sin termos (vilket Jensen hade) och rosa faller mig så mycket mer i smaken ! :)


Men som ni alla vet så är smaken som baken!



1977, ja det var det året Erik Magnussen kom med denna termoskanna, med den patenterade vippkorken. Termosen har kommit att bli en ren designklassiker och modeikon. Det är som dansk design ska vara helt enkelt- den går aldrig ur tiden, det känns som lika gärna kunde vara designad idag.  Ännu ett plus får den för att alla delar finns att köpa till om någonting skulle gå sönder.




I samma veva som termosen kommer i 3 nya vårlika färger så släpps även matchande färger på brödpåsen- designad utav Klaus Rath. Även denna har kommit att bli något man ser i var och ens hem, praktiska att förvara brödet i, samt hålla det varmt vid servering i och med magnetstängningen De finns även i mindre storlek- perfekt för att hålla de nykokta äggen värmen! Som sagt praktiska både för förvaring och servering- går att ändra färgsättningen så att säga genom att vända "påsen" ut och in, samt storleken kan förändras beroende på hur mycket man viker ner kanten så att säga- om man gör det över huvudtaget.



Så matcha gärna med brödpåsen i lika nyans:

 

 

 

De nya färgerna är ljusrosa som ni ser ovan,  ljusblå och ljusgrön- även kallad mint. Ni hittar dessa i butik i mitten av mars, så ställ in er på att boka dessa redan nu- de lär bli en bästsäljare!











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0